TL;DR: Ако вашият бизнес разчита на работа по проекти, имате нужда

...
TL;DR: Ако вашият бизнес разчита на работа по проекти, имате нужда
Коментари Харесай

Управлявайте проекти като професионалист с Microsoft Project, сега под $30

TL;DR:  Ако вашият бизнес разчита на работа по планове, имате потребност от този софтуер на Microsoft, с цел да оперирате, планирате и управлявате планове по-ефективно. За стеснен интервал от време Microsoft Project 2021 Professional за компютър се продава единствено за $29,99 (общ. $249)!

Управлението на планове е постоянно подценявана област, която в реалност може да сътвори или унищожи бизнес, изключително започващи компании, зависещи от триумфа с нови клиенти и клиенти. За тези, които към момента намират ефикасен метод към ръководството на планове, коства си да оборудвате себе си или даже екипа си с потвърден и благонадежден програмен продукт за ръководство на планове.

Тук, с цел да задоволи тази потребност, е Microsoft Project 2021 Professional за устройства с Windows, който в този момент се продава единствено за $29,99 (рег. $249) за стеснен интервал от време. Проектиран с потребни функционалности, които оказват помощ за поощряване на бизнес интелигентността и успеваемостта, като в същото време предлага лесни способи за органи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР